Search
Close this search box.

Tesla Model Y

Netto bijtelling vanaf €699 p/m
Bijtelling 16-22%

Waarom Tesla Model Y?

De Tesla Model Y is een elektrische crossover die sinds begin 2021 in Nederland wordt geleverd. Halverwege dat jaar heeft de productie van de Tesla Model Y plaats in de gigafactory in Berlijn-Brandenburg. De Tesla Model Y is het laatste model uit een serie van drie. De typeaanduidingen van die modellen, S, 3, X en Y vormen samen het anagram van ‘sexy’.

Het grootste deel van de techniek leent de Tesla Model Y van de Model 3. Wel is de Model Y ongeveer tien procent groter en kan hij als optie worden uitgerust als zevenzitter. Ook is er een grotere kofferbak met een lagere tildrempel voor de Model Y. De Tesla Model Y is de eerste Tesla met een warmtepompsysteem om het interieur te verwarmen. Verder wordt op de Tesla Model Y een trekhaak geleverd en is een trekgewicht tot 1.600 kilo mogelijk. De actieradius van de Long Range is 505 kilometer volgens de WLTP-norm.

Met een goed gevoel de weg op

Welke vorm u ook kiest, wij hebben de leasevorm die u het beste past. We informeren en adviseren u daar graag over, want er kan vaak veel meer dan u denkt. Wij denken niet alleen in standaard oplossingen. 

Kenmerken Tesla Model Y
LUXORLEASE

Hoe werkt het leasen van een Tesla?

Lees hieronder hoe het leasen van een Tesla in zijn werking gaat bij ons.

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!