Personenauto Lease

Wij zetten de koffie klaar! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Zakelijk leasen

Tijd voor een nieuwe leaseauto! Het zoeken naar een nieuwe auto is een leuke, maar kan soms ook een lastige opgave blijken… Wat is het aanbod? Wat is leverbaar? Welke leasevorm is voor mij het meest geschikt? En wat zijn de huidige regels? Er zijn bijna net zoveel leasevormen als dat er berijders zijn. De leasevorm die het beste bij u past hangt af van een aantal factoren. Denk aan  zaken als; rijdt u zakelijk en privé. Wilt u , kort of lang leasen. Wilt u onderhoud meenemen in het leasebedrag? Wilt u tanken in uw leasebedrag?

Allemaal zaken om rekening mee te houden. Bij LuxorLease staat u tijdens deze zoektocht niet alleen. Bij ons kunt u uw wensen over uw auto aangeven, en dan gaan wij op zoek naar een passend voertuig.  

Met een goed gevoel de weg op

Welke vorm u ook kiest, wij hebben de leasevorm die u het beste past. We informeren en adviseren u daar graag over, want er kan vaak veel meer dan u denkt. Wij denken niet alleen in standaard oplossingen. 

Kenmerken Personenauto Lease

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!

FAQ

Veelgestelde Vragen

Ja, dat kan. LuxorLease is een ‘hands on’ zakelijke partner die graag meedenkt in mobiliteitsoplossingen, dus ook met startende ondernemers, dat zijn we tenslotte zelf ook ooit geweest.

Ja, in principe kunt u, uw auto of bestelbus kopen waar u maar wilt. De betreffende dealer moet wel onze leveringsvoorwaarden accepteren. Maar dit is in de meeste gevallen geen probleem. Twijfelt u en wilt u vooraf zekerheid, bel ons even.

In afwachting van mijn nieuwe auto zit ik zonder vervoer, kunnen jullie me daarmee helpen?
Uiteraard. Als u in afwachting van uw nieuwe leaseauto of -bus zonder vervoer zit kunnen wij u vervoer aanbieden tegen een passend maandtarief. Samen met u kijken we welk soort vervoermiddel u in die periode nodig heeft en daar zoeken we een passende, en tijdelijke oplossing voor.

Daar kunnen we u in voorzien. Afhankelijk van het termijn kijken we samen met u wat de meest slimme oplossing hiervoor is. Neem hiervoor  telefonisch contact met ons op.

Die mogelijkheid is er. Dat kan na het aflopen van het contract. Als u de auto wilt overnemen voor het einde van het contract, dient u rekening te houden met een afkoopsom.

U dient volgens het contract uw leasetermijn uit te dienen. Wilt u wisselen of bevalt uw auto niet, neem contact met ons op, dan werken wij samen aan een oplossing.

Nee, u kunt zelf bepalen hoeveel kilometers u rijdt per jaar.