Search
Close this search box.

Over Ons

Welkom bij Luxor Lease, dé lease maatschappij waar persoonlijke aandacht het uitgangspunt is en u géén nummer bent.

Luxor Lease is dé Lease maatschappij voor ondernemers

Omdat we zelf een achtergrond hebben bij grote leasemaatschappijen, wisten we snel wat we niet willen zijn. Wij denken mee met onze klanten, denken in mogelijkheden in plaats van wat er allemaal niet kan. En… bij ons kan er een hoop!

Wat dacht u van een combilease; een cabrio voor iedere dag en een MPV voor vakantie. Of het leasen van uw klassieker, al dan niet in combinatie met een auto voor elke dag. Dat zijn zakelijke oplossingen waar u wel mee geholpen bent. Wij zetten ons in voor duurzame lange termijn relaties en houden van die prettige persoonlijke touch!

Wij staan voor

Waarom Luxor Lease

Bij ons draait het allemaal om goed advies en eerlijke prijzen. Of het nu gaat om één auto zakelijk leasen of een heel wagenpark met personenwagens en bestelbussen. Een goed leasecontract gaat verder dan een laag maandbedrag. Meedenken met u als gebruiker levert u op termijn de laagste kosten op en het hoogste gebruiksgemak. Zonder nare verrassingen achter af.

Dus bent u toe aan een nieuwe bestelbus of een zakelijke auto? Dan loont het om iets verder te kijken dan de maandelijkse kosten. We denken graag met u mee en vertellen u graag, geheel vrijblijvend, hoe wij tegen mobiliteit aan kijken.

Snelle offertes

Als u een nieuwe auto of bestelbus op het oog heeft wilt u ook snel beslissen. Dat begrijpen we, daarom ontvangt u van ons altijd snel een offerte op maat.

Binnen 24 uur op de weg

Wilt u snel rijden? Neem dan contact met ons op. Mits jij over alle bestanden beschikt en de auto op voorraad is kan jij binnen 24 uur op de weg zitten!

Meedenkend & Persoonlijk

Wij behandelen u, zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Bij Luxor Lease draait alles om persoonlijk contact en denken we mee in wat wél kan!

OVER ONS
Onze klanten

Klanten over Luxor Lease

LUXOR LEASE GAAT VERDER VOOR U

Onafhankelijk, dus alle merken onder één dak.

Als onafhankelijke speler in de markt kunt u bij ons terecht voor alle leaseaanvragen. Van financial lease tot en met full operational lease. Ongeacht wat voor merk auto u wilt gaan rijden. 

Zowel zakelijk als privé hebben we altijd een passende oplossing voor uw mobiliteitsvraag. Twijfelt u, wat het beste bij u past; bel ons gerust. Wij geven u de persoonlijke aandacht die u verdient.

Onze klanten

Contact opnemen?

Wilt u weten wat er mogelijk is? Zoekt u iets specifieks? Bel ons even, we leggen u graag vrijblijvend uit wat in uw situatie de beste leasevorm is.
Onze klanten

Contact opnemen?

Wilt u weten wat er mogelijk is? Zoekt u iets specifieks? Bel ons even, we leggen u graag vrijblijvend uit wat in uw situatie de beste leasevorm is.