Search
Close this search box.

Occasion Lease

U of uw  medewerkers hebben vervoer nodig. Dan zult u blij verrast zijn als u ons belt. Wij zijn dé persoonlijke leasemaatschappij, met oog voor de wensen van onze klanten. We denken mee en komen altijd met een passende oplossing. Bij ons kunnen dingen vaak wel die bij andere niet kunnen. Probeer het zelf maar.

Als u een full operational leasecontract afsluit zijn alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto opgenomen in het contract. Kortom, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. U weet precies bij het afsluiten van het contract waar u aan toe bent. Alsof u een all inclusive vakantie boekt. U betaalt een vast bedrag per maand.


In het full operational maandbedrag zijn de volgende kosten opgenomen:

• Rente en afschrijving;
• WA Casco verzekering met Ongevallen Inzittenden Verzekering, aan te vullen met een Schade Verzekering Inzittenden;
• Houderschapsbelasting en leges;
• Reparatie en onderhoud;
• Zomerbanden, aan te vullen met winter- of all-seasonbanden;
• Vervangende auto;
• Hulp bij pech of schade in binnen- en buitenland;
• Een (internationale) tankpas i.c.m. een maandelijks voorschot;
• U weet bij het afsluiten van het contract precies waar u per maand aan toe bent.

Voordelen van full-operational lease

Het grote voordeel van deze leasevorm is dat u precies weet wat u per maand kwijt bent, dat maakt budgetteren een stuk eenvoudiger. De kosten voor een onderhoudsbeurt, afhandeling van schade of pech? Het is allemaal meegenomen in het maandbedrag. Geen verrassingen dus en dat geeft een goed gevoel. Wij investeren in het voertuig en blijven eigenaar, u kunt de auto gebruiken gedurende de looptijd. Hierdoor staat de auto ook niet op uw balans, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten.

Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in en kunt u overstappen in een andere auto. Wij zorgen verder voor de verkoop van de ingeleverde auto, hierbij loopt u dus geen enkel risico. Wilt u vooraf weten tegen welk bedrag u de auto kunt overnemen dan geven wij een koopoptie af.

Bent u op zoek naar een andere leasevorm? Bijvoorbeeld financial- of netto operational lease? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Wij passen ons aan, aan uw wensen.

Kenmerken Occasion lease

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!