Zakelijk Leasen

Meer weten over de lease-opties bij Luxor lease? Bekijk hieronder de mogelijke lease constructies. Meer weten? Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

Personenauto Lease

Tijd voor een nieuwe leaseauto! Het zoeken naar een nieuwe auto is een leuke, mar soms ook erg lastige opgave…Geen zorgen! Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Elektrische Lease

Een elektrische auto leasen en benieuwd naar de exacte voordelen van elektrisch rijden en of dit voor u gunstig is? We vertellen u graag meer over uw opties!

DGA Lease

Als DGA slim leasen en het meeste uit uw auto halen? Samen gaan we op zoek naar een leuke auto en zetten we de voordeligste constructie op.

Occasion Lease

Zonder zorgen de weg op én snel genieten van een heerlijke auto? Dankzij onze 24-uurs snelservice kunt u binnen een dag met een nieuwe occasion de weg op.

Combi Lease

U droomt al jaren van een cabrio of een sportieve coupé, maar ja hoe gaat u dan op vakantie met de caravan? Wij bieden de oplossing met onze combi lease oplossing.

Bestelauto Lease

Bent u op zoek naar een bestelauto voor uw onderneming, en bent u benieuwd naar welke mogelijkheden en constructies er mogelijk zijn? Dan helpen wij u graag op weg.

Classic Car Lease

Een klassieker voor de deur. Voor velen een droom, voor anderen onbereikbaar, maar bij ons gewoon te leasen. Want wij denken mee met onze klanten en begrijpen waarom…

Advies nodig? Tijd besparen met het zoeken naar een lease auto?​

Stel je vraag direct aan Martin, Mede-eigenaar bij Luxor Lease. 

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!