Search
Close this search box.

Duurzaam Leasen

Duurzaam rijden en fiscaal voordelig uit zijn? Voor een vast bedrag per maand en lage maandelijkse mobiliteits kosten rijdt u een elektrische, hybride of waterstof auto. 

Verantwoord rijden

De wereld van mobiliteit is volop in beweging en elektrisch rijden is populairder dan ooit. Veel ondernemers stappen over op zakelijk duurzaam rijden. Met de huidige actieradius van elektrische auto’s is die keuze ook volkomen te begrijpen. U kunt laden, waar het u uitkomt.  

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid tot het rijden van een waterstof gedreven auto. Tanken kan op steeds meer plekken. 

Naast de voordelen als duurzaamheid, lage verbruikskosten en een interessante bijtelling, rijd u ook nog eens extra comfortabel en geruisloos.

Tijd voor een duurzaam vervoer?

Wilt u een elektrische auto leasen en bent u benieuwd naar hoe de exacte voordelen van elektrisch rijden in elkaar steken en of dit voor u gunstig is? Contact ons en wij  vertellen u meer over de opties.

Een elektrisch wagenpark is een interessante optie, op deze manier maakt u mobiliteit duurzaam, draagt u bij aan een beter milieu, lagere CO2 uitstoot en er zijn fiscale voordelen.

Kenmerken Duurzaam Leasen

Ook Duurzaam leasen?

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!