DGA Lease

Voor u als directeur-grootaandeelhouder zijn er meerdere opties als het om leasen gaat, maar wij zoeken uiteraard naar het bereiken van een gunstige fiscale regeling. Dit kan omdat de autokosten aftrekbaar zijn in uw BV. Waart daar dan wel tegenover staat is dat u bijtelling moet betalen voor het privégebruik. Maar ook hier zijn mogelijkheden in.

Puzzelen voor de juiste oplossing

Wanneer u als DGA een auto wilt gaan leasen is het altijd verstandig om vooraf even met ons af te stemmen over de mogelijkheden. Eerlijk is eerlijk; iedere mogelijkheid kent weer eigen spelregels en consequenties. Iedere DGA gaat hier anders mee om, deze leaseconstructies is bij ons altijd maatwerk

Een auto die bij u past

Loopt u tegen beperkingen aan bij uw leasemaatschappij, kom dan eens langs bij ons voor een kop koffie. We kennen het klappen van de zweep en denken graag met u mee, om de auto van uw dromen in een passende leaseconstructie krijgen.

Samen kunnen we bijna alles

Wie slim is, kan als DGA besparen op zijn autokosten. Er zijn diverse mogelijkheden om te besparen. Een lage bijtelling bij een elektrische auto is misschien wel de meest bekende. Maar u kunt als DGA, onder voorwaarden, ook uw bijtelling converteren naar een lager tarief. Het is ook mogelijk om uw auto na een bepaalde periode naar privé te halen. Dit kan kosten besparen, samen bepalen we welke opzet voor u het voordeligste is.

Kenmerken DGA Lease

Ook slim leasen met DGA Lease?

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!

FAQ

Veelgestelde Vragen

Ja, dat kan. LuxorLease is een ‘hands on’ zakelijke partner die graag meedenkt in mobiliteitsoplossingen, dus ook met startende ondernemers, dat zijn we tenslotte zelf ook ooit geweest.

Ja, in principe kunt u, uw auto of bestelbus kopen waar u maar wilt. De betreffende dealer moet wel onze leveringsvoorwaarden accepteren. Maar dit is in de meeste gevallen geen probleem. Twijfelt u en wilt u vooraf zekerheid, bel ons even.

In afwachting van mijn nieuwe auto zit ik zonder vervoer, kunnen jullie me daarmee helpen?
Uiteraard. Als u in afwachting van uw nieuwe leaseauto of -bus zonder vervoer zit kunnen wij u vervoer aanbieden tegen een passend maandtarief. Samen met u kijken we welk soort vervoermiddel u in die periode nodig heeft en daar zoeken we een passende, en tijdelijke oplossing voor.

Daar kunnen we u in voorzien. Afhankelijk van het termijn kijken we samen met u wat de meest slimme oplossing hiervoor is. Neem hiervoor  telefonisch contact met ons op.

Die mogelijkheid is er. Dat kan na het aflopen van het contract. Als u de auto wilt overnemen voor het einde van het contract, dient u rekening te houden met een afkoopsom.

U dient volgens het contract uw leasetermijn uit te dienen. Wilt u wisselen of bevalt uw auto niet, neem contact met ons op, dan werken wij samen aan een oplossing.

Nee, u kunt zelf bepalen hoeveel kilometers u rijdt per jaar.