Search
Close this search box.

Classic car lease

Een klassieker voor de deur. Voor velen een droom maar onbereikbaar, bij ons gewoon te leasen. Wij denken mee met onze klanten en begrijpen waarom u met een middenklasser naar werk gaat en een klassieker least als realisatie van uw jongensdroom.

Draai de rollen eens om

Eerlijk is eerlijk, ook wij zijn ooit op het idee gebracht door een slimme DGA die gek is op klassieke auto’s en veel minder geeft om de auto die hij gebruikt voor zijn dagelijks werk. Hij wilde zijn droomauto leasen. Uiteraard tegen een hele interessante bijtelling, want zijn klassieker is meer dan 45 jaar oud. Daarnaast heeft hij een middenklasser in de lease waarmee hij dagelijks naar kantoor gaat. Tel dat samen op en … Juist, hij is goedkoper uit dan een gemiddelde DGA en zijn hobby wordt per maand gefinancierd. Luxe in het weekend, en goed naar kantoor door de weeks.

Als anderen het niet kunnen, kunnen wij het wel.

Het grote voordeel van deze leasevorm is dat u precies weet wat u per maand kwijt bent. Onderhoudsbeurt, schade of pech? Het is allemaal meegenomen in het maandbedrag. Geen verrassingen dus en dat geeft een goed gevoel. Wij investeren in het voertuig en blijven eigenaar, u kunt de auto gebruiken gedurende de looptijd. Hierdoor staat de auto ook niet op uw balans, waardoor u uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten.

Snappen andere leasemaatschappijen u niet? Bel ons dan eens op. We denken mee en kijken met u naar de mogelijkheden. We komen er altijd uit.

Kenmerken Classic Car Lease

Klassieke auto op het oog? Bekijk onze klassieke auto's

Auto's
SNELSERIVCE

Binnen 24 uur de weg op? Dat kan!

Weet u al welke auto u wilt leasen, is deze auto direct beschikbaar? Dan kunt u met onze  service binnen 24 uur op de weg zitten met uw  leaseauto!

Kies de auto

Kies voor een beschikbare leaseauto.

Selecteer leasevorm

Auto geselecteerd? Bepaal de leasevorm, hoe lang wilt u leasen en wat zijn de gewenste kilometers.

Lever de bestanden aan

Lever een recent uittreksel van de KVK, geldig rijbewijs en jaar cijfers aan.

Haal uw auto op

Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en zorgen ervoor dat uw auto binnen 24 uur klaar staat!